shapka_top.jpg

RU UA

Шафа-купе на замовлення від виробника

Шафа-купе на замовлення від виробникаТакий елемент меблів як шафа-купе в країнах пострадянського простору з'явилася значно пізніше ніж в Європі або США. Якщо говорити про США, то їх зовсім зараховують до творців конструкції шафи (період середини 20-го століття). В Україні поява шафи-купе дотується кінцем дев'яностих років. Але навіть за такий невеликий проміжок часу шафа-купе стала безальтернативним варіантом для більшості сімей.

Затребуваність шаф-купе підтверджує ще той факт, що всюди розміщені оголошення "шафа-купе на замовлення від виробника". Такі пропозиції з назвою "шафа-купе на замовлення від виробника" розміщені як на фізичних носіях рекламних оголошень (дошки оголошень, друковані видання), так і в просторах глобальної павутини Інтернет.

Зараз неможливо собі уявити ситуацію, що виробник корпусних меблів не пропонує такий вид послуги як шафа-купе на замовлення від виробника. В іншому випадку він втрачає значну частину замовлень. Та й в очах замовника він явно буде не в кращому світлі на тлі численних його конкурентів. Компанія "Бриз" на щастя це розуміє, тому позиція "шафа-купе на замовлення від виробника" – це одна з наших головних спеціалізацій.

Ті люди, які за майже двадцятирічний період зверталися до нас знають, що шафа-купе від виробника "Бриз" – це не тільки якісний предмет меблів, але і шафа, за яку не доведеться переплачувати. Меблевий виробник "Бриз" завжди дотримувався лояльної цінової політики, і не планує щось змінювати в цьому підході.

Якщо вам потрібна шафа-купе на замовлення від виробника, який повністю відповідає всім характеристикам оптимального товару, то робіть телефонний дзвінок в "Бриз"!